Leerlingen aan het woord

Lieve

8 jaar, sopraansaxofoon
lieve

Peter Paul

tenor-, bariton- en altsaxofoon, gevorderd
Inventieve lessen
Georgette weet mij vrijwel elke les te verassen met de aanwijzingen die ze me geeft om mijn spel en toon te verbeteren. Het pallet aan technieken, oefeningen, suggesties, aanwijzingen, analogieën, cd’s, muziekstijlen, materiaal en muziekboeken waaruit ze kan putten is verbazingwekkend groot. En ze is heel inventief in het vinden van de kern of kernen van de obstakels, die je als saxofonist zo tegen kunt komen. Ik heb dit nog niet eerder zo sterk bij een docent aanwezig gezien. Elke keer kom ik van de les  terug met een goed idee of werkrichting.

Imke

9 jaar, altsaxofoon
imke

Renske

altsaxofoon, beginner, zonder notenkennis
Ik zocht contact met Georgette de Sonnaville toen ik me realiseerde dat het leven te kort is om dromen op de lange baan te schuiven. Ik wilde graag saxofoon leren spelen om met andere mensen muziek te maken, terwijl ik nog nooit een saxofoon had vastgehouden en geen noten kon lezen. Een docent die mij op weg kon helpen bij het spelen van dit blaasinstrument en me kon motiveren om regelmatig te oefenen leek mij essentieel.
lees meer >

Fred

tenorsaxofoon, grote jazzliefhebber, gevorderd
Relaxed, maar niet vrijblijvend

Lessen bij Georgette is leuk, ze heeft een goed gevoel voor humor, maar je moet er wel voor gáán. Vrijblijvend een beetje toeteren, daar houdt Georgette niet van. Dus goed studeren thuis, en als je al in een band speelt, moet je zeker dingen uitproberen tijdens repetities en optredens. Doe je dat serieus, dan krijg je tijdens de les van Georgette prima feedback en ook een hoop praktische tips, do’s and don’ts. Eén van haar sterke punten is dat ze een probleem (speel-technisch dan wel timing) in kleinere, meer behapbare stukken kan delen, zodat je die onder haar leiding één voor één kunt doornemen, en je zo merkbaar vorderingen maakt.

Jenischa

8 jaar,  altsaxofoon
tekening2

Frank

tenorsaxofoon, beginner met notenkennis
Ik heb graag les van Georgette. Elke week vertrek ik weer met duidelijke aanwijzingen hoe mijn spel te verbeteren. Zonder het gevoel te hebben constant op m’n tenen te lopen, leer ik wel elke week nieuwe dingen. Niet alleen saxofoon-technisch, maar ook houding, blaastechniek, gevoel in nummers leggen, ritme en tellen, etc… En als je op een dood spoor komt, heeft Georgette altijd weer een idee voor een nieuw boek (ben van standaard boeken al geswitcht naar jazz, disney, pop etc.). last but not least: de lessen zijn altijd gezellig!

Lila

9 jaar, altsaxofoon

 tek_lila

Julian

13 jaar, altsaxofoon
De lessen van Georgette zijn erg leerzaam. Als je iets fout doet wordt dit op een goeie manier uitgelegd en ook diezelfde les verbeterd. Verder behandelen wij in de les leuke liedjes. Die liedjes zijn erg leerzaam en helpen je verder. We zijn nu bezig met liedjes van James Bond.

Margreet

altsaxofoon, beginner met notenkennis
Niet gehinderd door enige kennis van de saxofoon, maar wel met de wens om dit mooie instrument onder de knie te krijgen ben ik twee jaar geleden begonnen met saxofoonlessen. Georgette heeft mij vanaf die allereerste pogingen op een heel persoonlijke en inspirerende manier lesgegeven. lees meer >

Zenzi

11 jaar, altsaxofoon
tekening_zenzi

Zenzi

12 jaar, altsaxofoon
zenzi

Johan

bariton- en altsaxofoon en klarinet, gevorderd
Sinds een jaar of twee heb ik les van Georgette, in Utrecht. Eigenlijk bij toeval, omdat zij inviel voor de docent waar ik eigenlijk had geïnformeerd voor saxofoon les. Kort samengevat; ik ben heel tevreden met de lessen van Georgette. lees meer >

Ella

9 jaar, altsaxofoon
ella

 

 

contact