Renske

altsaxofoon, beginner, zonder notenkennis
Ik zocht contact met Georgette de Sonnaville toen ik me realiseerde dat het leven te kort is om dromen op de lange baan te schuiven. Ik wilde graag saxofoon leren spelen om met andere mensen muziek te maken, terwijl ik nog nooit een saxofoon had vastgehouden en geen noten kon lezen. Een docent die mij op weg kon helpen bij het spelen van dit blaasinstrument en me kon motiveren om regelmatig te oefenen leek mij essentieel. Mijn keuze viel op Georgette omdat ze een toegankelijke website heeft en ze direct bij het eerste contact begreep dat ik iets wilde proberen wat nieuw was. Ze liet me op haar eigen altsaxofoon blazen, ze leende mij een basisboek en ze vertelde mij waar ik een oefensax kon huren. Dat was precies het zetje wat ik nodig had om saxofoon te gaan spelen. In de saxofoonlessen die ik bij Georgette volg, geeft ze mij concrete aanwijzingen zodat ik me op mijn eigen niveau kan ontwikkelen. Ze is stipt, kundig, geduldig en ze beschikt over brede didactische vaardigheden. Bovendien heeft ze aandacht voor mij als persoon.

Mede door haar stijl, haar vrolijke betrokkenheid en haar constructieve manier van lesgeven speel ik met veel plezier saxofoon.

Dankzij Georgette stond ik deze zomer voor het eerst met medecursisten in een kroeg op een podium te spelen. Dat had ik twee jaar geleden had ik niet verwacht!

< terug